Trelleborg opent nieuwe fabriek in China

Trelleborg opent nieuwe fabriek in China

Trelleborg Group heeft in Hebei (China) een nieuwe fabriek in gebruik genomen. De fabriek produceert landbouwbanden van 18 tot 42 inch. In totaal moet de bandenproductie in 2013 150.000 banden per jaar bedragen in meer dan 200 bandenmaten.
“We geloven dat China ons groeimogelijkheden op de lange termijn biedt”, aldus Peter Nilsson, President and CEO van Trelleborg. “Deze nieuwe fabriek zal onze verbondenheid met de landbouwsector in China verder versterken. Daarnaast zal de nieuwe fabriek onze concurrentiepositie buiten China versterken door onze efficientere productiemethoden.”
Volgens Trelleborg biedt China een enorm potentieel in de landbouwsector. “In meer dan de helft van de landbouwbedrijven in het land wordt nog met de hand gewerkt”, aldus Maurizio Vischi, Business Area President van Trelleborg Wheel Systems. “De industrialisering zet zich in een hoog tempo voort. Er is een hoge vraag naar landbouwbanden. Met onze nieuwe fabriek wordt Trelleborg de eerste lobale producent van landbouwbanden met een eigen fabriek voor levering aan China, maar ook aan Europa en de Verenigde Staten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.