Tim en Tom Coronel weer in Maxxis Dakar Team 2016

Tim en Tom Coronel weer in Maxxis Dakar Team 2016

De gebroeders Tim en Tom Coronel zullen wederom samen deelnemen aan Le Dakar 2016. Dat maakt Reedijk Banden Import, namens hoofdsponsor Maxxis Banden bekend. Le Dakar 2016 start op 2 januari in Lima en gaat via Bolivia naar Argentinië.

Racende reporter
Tim Coronel voert het team aan, terwijl Tom weer meedoet als racende reporter voor RTL7. Zij zullen ieder deelnemen in een buggy. Andere leden van het team zijn de motorrijders Robert van Pelt en Maikel Verkade en quad-rijders Kees Koolen en Mohamed Abu-Issa.

Grotere Maxxis banden
Voor deze editie zijn de buggy’s van de Coronels helemaal opnieuw opgebouwd en uitgebreid getest tijdens de Libya rally in Marokko. De Maxxis banden zijn dit jaar groter, zodat ze nog beter de moeilijk begaanbare gebieden kunnen trotseren. En een sailliant detail: Er is gekozen om géén voorruit in de buggy’s te plaatsen, om het zicht te verbeteren.

Aanstaande zondag vindt de kick-off van Le Dakar 2016 plaats tijdens de RTL GP Pre-proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard. Hier zullen de teams gepresenteerd worden, met bijbehorend voertuig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.