Alle grote bandenfabrikanten op The Tire in Keulen

Alle grote bandenfabrikanten op The Tire in Keulen

The TireTijdens de nieuwe internationale bandenvakbeurs ‘The Tire Cologne’ in 2018 zal de top 10 van de bandenproducenten aanwezig zijn. Dit laat de organisatie weten.

Top tien
Hankook was de laatste van de top tien die zich als beursdeelnemer heeft ingeschreven. Een andere zwaargewicht die zich recentelijk heeft ingeschreven, is Cooper Tires, de nummer elf op de wereldranglijst, zo laat Christoph Werner, Vice President Koelnmesse, weten.
De Tire Cologne Messe vindt plaats van 29 mei tot en met 1 jun 2018. De nieuwe vakbeurs wil van begin af aan de leidende internationale vakbeurs voor de branche zijn: “De huidige top tien met Bridgestone, Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli, Sumitomo/Falken, Hankook, Yokohama, Maxxis en Giti hebben zich ingeschreven. Samen met de andere grote merken Cooper Tires, Zhongce Rubber, Toyo Tires, Kumho, Triangle, MRF, Apollo, Nokian en Nexen Tire vormen ze een goede afvaardiging.”

Werkplaatsequipment
Volgens de organisatie zijn naast banden en wielen zijn ook de automotive services, werkplaatsequipment en bandenrecycling en -vernieuwing goed vertegenwoordigd.

The Tire Cologne vindt plaats in de Keulen Messe, hal 6 tot en met 9. Ook op het buitenterrein zijn er activiteiten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.