The Alwaysbemobile Company reorganiseert

The Alwaysbemobile Company reorganiseert

The Alwaysbemobile Company gaat haar organisatie “stroomlijnen en versterken.” Onder de streep resulteert de operatie in vijftien FTE’s minder.
Profile formule
De franchisegever van de Profileformule (Profile Tyrecenter en Profile Carcenter) zegt zich volledig te gaan richten op de versterking en uitbouw van deze formule. Ook de samenwerking met en ondersteuning van de aangesloten franchisenemers krijgt een impuls. Doel is hen betere, structurele commerciële ondersteuning te bieden en zo “de leidende positie van de Profile-formule in de markt te versterken en verder uit te bouwen.”
Organisatie wijzigingen
In dat kader wordt de organisatie in Veenendaal versterkt met functies op het gebied van inkoop- en categorymanagement, marketing en sales. Daarnaast wordt een servicecenter voor de ondernemers ingericht en wordt de afdeling Operations uitgebreid. Daarnaast vindt door herschikking van functies “een stroomlijning van de organisatie plaats om daarmee de slagkracht verder te vergroten.” Per saldo neemt het medewerkersbestand af met 15 FTE’s.
The Alwaysbemobile Company zegt dat met deze aanpassing de organisatie goed is gepositioneerd om de vernieuwde Profileformule, inclusief onderhoud voor personen- en bestelwagens, versneld landelijk uit te rollen.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.