Profile presenteert nieuwe formule in pilotvestigingen

Profile presenteert nieuwe formule in pilotvestigingen

Profile Tyrecenter lanceerde een compleet vernieuwde winkelformule in pilotvestigingen in Mijdrecht en Heemstede, de eerste twee in een reeks van vijf pilotvestigingen die de komende periode de deuren openen.
Profile Carcenter
Zoetermeer, Nijmegen en Nieuw Vennep zullen snel volgen. Naast de vernieuwde uitstraling is ook de naam omgedoopt tot Profile Carcenter. De formule maakt hiermee een duidelijke stap van banden- en velgenspecialist naar allround en merkonafhankelijke autoservice specialist.
Autoservice
Met de pilotvestigingen wil Profile een stap zetten naar de meest gastvrije en merkonafhankelijke autoservice specialist van Nederland. De vestigingen dienen allemaal op professionele wijze APK en auto onderhoud te kunnen uitvoeren metstandaard services als vervangend vervoer en haal- en brengservice.
De nieuwe Profile formule’ is mede gebaseerd op consumentenonderzoek en analyses die binnen de Profile vestigingen zijn gedaan en moet aansluiten bij een veranderende markt en de moderne consument.
Na de pilotfase van ongeveer vier maanden wordt de vernieuwde formule komend jaar landelijk uitgerold.
 

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. P. Jansen

    Hele mooie ontwikkeling van Profile Tyre Center.
    Maar één ding vraag ik mij zelf toch wel af.
    Wanneer je de naam van je bedrijf verandert en hiermee de illusie schept naar de automobilist dat je van een banden en velgenspecialist een alround autoservice specialist bent geworden, kun je dan nog wel op de kwalitiet afgaan en heb je wel de vakkennis in huis.
    Een eerste auto technicus is toch zeker 4 a 5 jaar bezig met zijn studie voordat hij volop in de praktijk meedraait en kennis vanuit de praktijk opdoet. En hier doen ze het even in 4 maanden tijd.
    Waar moet dan nog in geloven of wordt je voor de gek gehouden?
    MvG P. Jansen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.