KwikFit branchewinnaar bij De Succesfactor

KwikFit branchewinnaar bij De Succesfactor

SuccesfactorKwikFit Nederland is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Autoservice branche.
Onderscheiden
De onderneming heeft honderden vestigingen in heel Europa en ruim 180 vestigingen in Nederland. KwikFit is in Nederland marktleider en onderscheidt zich met name door haar Klaar-terwijl-u-wacht beleid, de mogelijkheid voor klanten om on-line een afspraak in te plannen, en het recent geïntroduceerde concept van Premier vestigingen, waarbij klanten tijdens het wachten gebruik kunnen maken van een gratis Wifi-verbinding op een werkplek of een lounge. Door het onderscheidend vermogen en innovatie nomineert De Nominatiecommissie KwikFit Nederland voor de Nationale Business Succes Award 2014.
Nomineren
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.
De huidige editie van Nationale Business Succes Award, inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.