Alwaysbemobile Company wordt Profile International

Alwaysbemobile Company wordt Profile International

ProfileThe Alwaysbemobile Company heet vanaf nu Profile International. De naam van de vestigingen van Profile Tyrecenter die ook professioneel auto-onderhoud doen wordt gewijzigd in Profile Car & Tyreservice. De lease & fleet-tak van het bedrijf, voorheen Masters4Fleets, gaat verder onder de naam Profile Zakelijk.
Bandenservice
Profile International focust op de verdere ontwikkeling van het Profile-concept voor de Nederlandse en Belgische markt, waarbij de ondersteuning van de aangesloten ondernemers centraal staat. Kernactiviteit van Profile is professionele bandenservice voor trucks en personenauto’s, in combinatie met vakkundig auto-onderhoud voor alle merken personen- en bestelauto’s. Onder de naam Profile Euroservice wordt een Europese bandenpechservice voor trucks aangeboden.
Groei
Het merk Profile Car & Tyreservice past bij de ambities voor verdere groei in professioneel auto-onderhoud op de consumenten- en leasemarkt. Met de nieuwe naam wordt beter zichtbaar dat vele Profile-vestigingen al actief zijn op dit terrein. Naar verwachting zal uiterlijk eind 2016 in alle vestigingen professioneel auto-onderhoud worden aangeboden.
De franchiseorganisatie Profile telt 185 vestigingen in Nederland en 45 in België.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.