The Alwaysbemobile Company: Omzet groeit 24 procent

The Alwaysbemobile Company: Omzet groeit 24 procent

The Alwaysbemobile Company, eigenaar van onder meer Profile Tyrecenter laat in 2011 opnieuw een forse groei zien. Dit meldt het bedrijf op basis van de jaarcijfers van 2011, die gisteren werden gepresenteerd op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De automotive holding noteert een omzetgroei van 24% naar 147,1 miljoen euro. Dit betreft de autonome omzet van The Alwaysbemobile Company exclusief de omzet van de aangesloten ruim 300 vestigingen.
De formule Profile Tyrecenter groeide in Nederland 19% en in België 23%. Daarbij is ook het aandeel reparatie en auto- onderhoud gegroeid bij leasemaatschappijen en fleetowners in de gehele Benelux: “Meer dan 200 aangesloten vestigingen zorgen voor een belangrijke basis van het succes in de banden- en velgen-, reparatie- en onderhoudsmarkt”, aldus CFO Patrick Ledegang.
In de transport- en logistieke markt heeft Profile Tyrecenter Truck Europe in Nederland en België een groei gerealiseerd van ruim 52% in Europese bandencontracten. “Opmerkelijk is de snelle groei in België. Investeringen en innovatie zullen ook in 2012 zorgen voor uitbreiding van het marktleiderschap. Ook Profile Euroservice is gegroeid. De enige bandenpechservice voor truckbanden met dekking in heel Europa groeide in 2011 met 21%.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.