5e editie Profile Tyrecenter Pinksterraces Zandvoort

5e editie Profile Tyrecenter Pinksterraces Zandvoort

Ook dit jaar is Profile Tyrecenter weer hoofdsponsor van de traditionele Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort. Op zaterdag 26 en maandag 28 mei vinden deze races plaats in acht verschillende klasses. Profile Tyrecenter verwacht dit jaar opnieuw een enerverend pinksterweekend.
Autosportfans kunnen genieten van onder meer het Dutch GT Championship, de Dutch Renault Clio Cup, de Formido Swift Cup en het Dutch Formula Ford Championship. Op zaterdag 26 mei vinden tevens de Radical Sportscar Masters plaats. Naast het raceprogramma zijn er ook activiteiten voor kinderen. “Door deze combinatie lenen de Pinksterraces zich uitstekend om Profile Tyrecenter bij een breed publiek onder de aandacht te brengen”, aldus Harm Nieboer, directeur Profile Tyrecenter.
Klanten van Profile Tyrecenter kunnen gratis naar de Pinksterraces. Bij een besteding van minimaal 50 euro ontvangen zij een ‘Family Ticket’. Deze kaart geeft het gehele weekend gratis toegang tot het circuitpark en de duinen voor twee volwassenen of twee kinderen ouder dan 12 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.