Speedline: veel nieuws tijdens IAA Nutzfahrzeuge

Speedline: veel nieuws tijdens IAA Nutzfahrzeuge

IAA HannoverSpeedline truckwielen zal dit jaar aanwezig zijn op de komende IAA 2014 in Hannover, die van 25 september tot 2 oktober zal plaatsvinden.
Aluminium wielen
Op de vakbeurs is Speedline één van de meeste complete productprogramma’s dat op de markt van de gesmede aluminium wielen verkrijgbaar is. Met de nieuwe wielen voor middelzware vrachtwagens met de afmetingen 17,5×6,75”, SLT 2901 met 6 openingen en SLT 2911 met 8 openingen wendt Speedline zich vooral tot de gebruikers van Mercedes Atego, MAN TGL en Iveco Eurocargo, die de bijzondere styling zullen waarderen.
Design
Met het nieuwe wiel SLT 2907 voor trekkers en bussen in de afmeting 22,5×9,00” biedt Speedline  een verbeterde uitvoering van de gerenommeerde designversie van dit formaat, die ook nog lichter is, al handhaaft het zijn uitzonderlijk draagvermogen van 4.250 kg. Ook in dit geval is de speciale styling een aantrekkende factor.
Nog een primeur is het wiel SLT 3187 met de afmetingen 22,5×13”, bedoeld voor de trailers. Dankzij het hoge draagvermogen van 5.800 kg heeft dit product een belangrijke voorsprong, omdat het gebruik ervan kan worden uitgebreid door banden van het formaat 445/65 R22.5 te monteren.
Truck Tyre Partner is de exclusieve Benelux distributeur van Speedline Truckwielen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.