IAA Nutzfahrzeuge 2014: Bridgestone richt zich op wagenparken

IAA Nutzfahrzeuge 2014: Bridgestone richt zich op wagenparken

Bridgestone zal zijn producten, systemen en diensten presenteren tijdens de 65e IAA Commercial Vehicles International Motor Show in Hannover (Duitsland), van 25 september tot en met 2 oktober 2014.
Total Tyre Care
De Bridgestone-stand van 300 m² met twee verdiepingen (Hal 16, stand C01) heeft als thema het vernieuwde Total Tyre Care-pogramma: een kosten- en tijdbesparende oplossing voor wagenparken. Fleet operators kunnen dan zien welk serviceniveau het best bij hen past. Ook kunnen zij de nieuwste vrachtwagen- en busbanden van Bridgestone, vernieuwingsbanden van Bandag en servicesystemen van Bridgestone bekijken. Bezoekers kunnen ook ontspannen in de corporate hoek waar ze meer informatie krijgen over Bridgestone als bedrijf.
Total Tyre Care voor de verlaging van de bedrijfskosten van wagenparken kent drie onderdelen: Total Tyre Life, Total Tyre Services en Total Tyre Systems.
Ronde tafel
Op woensdag 24 september is er de mogelijkheid om in de stand van Bridgestone te spreken met Michael Codron, Managing Director Commercial Business Unit bij Bridgestone Europe. Hij zal dieper ingaan op hoe Bridgestone helpt om bandengerelateerde kosten te drukken. De roundtable met Michael Codron vindt plaats op woensdag 24 september, vanaf 11.30 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.