Speedline 1e montage op Mercedes Arocs Loader

Speedline 1e montage op Mercedes Arocs Loader

De cementmixer Mercedes Arocs Loader wordt voortaan geleverd op lichtmetalen velgen van Speedline als 1e montage . Dit meldt de Italiaanse fabriek.
Gewichtsbesparing
De lichtgewicht velgen worden gemonteerd op de voorassen in de maat 22.5×9.00 Zoll (SLT 2897) en op de achterassen in de maat 22.5×11.75 Zoll (ET 0, SLT 2889). Hierdoor kan een gewichtsbesparing tot 100  kg worden bereikt ten opzichte van stalen wielen.
Onderhoudskosten
Door het gebruik van de ET0-wielen is het mogelijk het gebruik van wielen verder te standaardiseren en de onderhoudskosten verder te verlagen, aldus Speedline. “Samen met de Speedline wielen en de door Mercedes-Benz getroffen maatregelen kan door de Arocs Loader tot 8 m3 meer cement worden geladen. Hierdoor kan de transportefficiency duidelijk worden verbeterd.”
Speedline is een Italiaans merk van de Ronal Groep en levert lichtmetalen velgen voor personen- en bedrijfsauto’s. Truck Tyre Partner is vanaf 1 september 2014 distributeur voor de vervangingsmarkt in de Benelux van Speedline lichtmetalen velgen voor trucks, trailers en bussen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.