Truck Tyre Partner distributeur Speedline

Truck Tyre Partner distributeur Speedline

SpeedlineTruck Tyre Partner is vanaf 1 september 2014 distributeur voor de vervangingsmarkt in de Benelux van Speedline lichtmetalen velgen voor trucks, trailers en bussen. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt naar aanleiding van de deelname aan de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem, waar het assortiment wielen te zien is.
Laag gewicht
Volgens Wim Reijmerink, directeur Truck Tyre Partner, heeft Speedline een schitterend programma gesmede lichtmetalen wielen: “Deze onderscheiden zich door hun lage gewicht en bewezen grote duurzaamheid. Het assortiment van Speedline is breed en wordt regelmatig aangepast en uitgebreid, om te blijven voldoen aan de eisen van de markt. Het geeft ons de mogelijkheid om in het vervolg niet alleen banden, maar ook wielen én band/wielcombinaties te kunnen leveren die budgetbesparend zijn voor onze klanten.”
Ronal Groep
Speedline is een Italiaans merk van de Ronal Groep en levert lichtmetalen velgen voor personen- en bedrijfsauto’s. Voor bedrijfsauto’s levert men nu ook velgen voor eerste montage aan Mercedes-Benz.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.