Snap-on Tools op Autoprof Hardenberg

Snap-on Tools op Autoprof Hardenberg

Snap-on Tools is op 18, 19 en 20 oktober 2016 aanwezig in hal 4 op de vakbeurs Autoprofessioneel & Schadeherstel in Evenementenhal Hardenberg. Dit laat de organisatie weten.

Full Service concept
Dit jaar is er speciale aandacht op de beurs voor het Snap-on Full Service Concept. Dit concept laat zien hoe een autobedrijf met vast laag maandbedrag inclusief garantie, service en onderhoud met Snap-on gereedschap en equipment kan werken. “Geen verrassingen, maar snel, veilig, efficiënt en rendabel werken”, aldus Snap-on.

Balanceerapparaten
In Hardenberg staan verder de nieuwste balanceerapparaten van Snap-on Tools. Eén van de balanceermachines heeft een geïntegreerd display, het tweede model heeft daarnaast sonar om de bandbreedte te meten. Het derde prototype is uitgerust met een 19 inch touchscreen monitor, sonar om de bandbreedte te meten en laser om aan te geven waar het balanceergewicht geplaatst moet worden.
Ook demonstreert Snap-on Tools de nieuwe serie wiellager-gereedschappen voor personenwagens, waaronder een tool om compacte wiellagers op een nieuwe, nog snellere en efficiëntere manier te demonteren en monteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.