VDB aanwezig op Autoprof in Hardenberg

VDB aanwezig op Autoprof in Hardenberg

vdb-autoprof-2016-hardenbergVan den Ban Autobanden is ook dit jaar weer aanwezig op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg (18-20 oktober).

Tim Coronel
Op de Van den Ban stand zijn van het private label Novex de winterprofielen en de populaire all season profielen te zien. Ook is Novex ambassadeur en autocoureur Tim Coronel op de stand aanwezig met zijn Novex Nissan 350Z. Daarnaast zijn het budgetmerk Hifly en het 4×4/SUV budgetmerk Gripmax te zien. Het assortiment Gripmax is uitgebreid met het nieuwe profiel Status Pro Winter met 17 maten en in 17 t/m 21 inch. Ook werden 8 nieuwe maten toegevoegd aan het winterprofiel Gripmax Stature M/S. Daarmee komt het totaal aantal maten in dit winterprofiel neer op 55.

Assortiment winterbanden
Van den Ban laat ook weten voor het komende winterseizoen een zeer breed en diep assortiment winterbanden beschikbaar te hebben in het magazijn in Hellevoetsluis. Niet alleen voor personenauto’s en bestelauto’s, maar ook voor 4×4/SUV’s. Er is wat betreft de samenstelling van het assortiment meer focus gelegd op het UHP en 4×4/SUV segment waar het aantal SKU’s aanzienlijk is gestegen.

Van den Ban Autobanden is op de vakbeurs in Hardenberg te vinden in: Hall 3, Stand 324.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.