RBI met nieuwe profielen Maxxis en General Tire op Autoprof

RBI met nieuwe profielen Maxxis en General Tire op Autoprof

maxxis-m36-webReedijk Banden Import (RBI) zet dit jaar op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg (18-20 oktober 2016) nieuwe profielen van General Tire en Maxxis op de voorgrond.

Grotere stand
Dit jaar is gekozen voor een grotere stand van 52 m² waarin zowel de General Dodge RAM als de Maxxis Dakar buggy uit het Maxxis Dakar team van Tim Coronel zullen staan. Bezoekers aan de stand kunnen deelnemen aan een landelijke General Tire actie waarbij zij kans maken op een basiscursus off-road rijden. Ook is de Maxxis Dakar buggy van Tim Coronel te zien, die al vele kilometers in de Dakar Rally heeft gereden .

Nieuwe profielen
Van General Tire laat RBI twee nieuwe profielen zien, de Grabber AT3 20%/80% on/off-road en de Grabber X3 50%/50% on/off-road. Deze nieuwe profielen zijn geschikt voor het all-terrain en off road segment.
Van Maxxis is de nieuwe M36+ MRS runflat zomerband te zien. Deze is geschikt voor sport- en middenklasse auto’s. De M36+ kan dankzij de versterkte zijwanden bij het wegvallen van de bandenspanning veilig doorrijden naar de plaats van reparatie of vervanging. Hij is beschikbaar in 16 t/m 18 inch.

Maxxis en General Tire zijn te vinden in de RBI stand in Hal 2, stand 203.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.