Sailun Tyre sponsort wereldkampioen windsurfen

Sailun Tyre sponsort wereldkampioen windsurfen

Sailun Tyre is voor de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokyo een samenwerking aangegaan met Kiran Badloe, de tweevoudig wereldkampioen windsurfen. Dit laat importeur Tyre Trading International. (TTI) weten.
Winnaar
Kiran Badloe is tweevoudige wereldkampioen windsurfen en Olympisch kandidaat voor Tokyo 2021. “Met Badloe hebben we een winnaar in huis gehaald die Sailun absoluut op de kaart gaat zetten”, aldus Peter-Alexander van ‘t Hof, directeur van TTI Tyre Trading. “We zijn erg blij met Kiran. Hij is een echte winnaar en in Tokyo een absolute kanshebber op goud. Dat zal ons publicitair geen windeieren leggen. Maar onze keuze is niet alleen vanwege zijn sportieve prestaties op Kiran gevallen, maar ook vanwege zijn zeer sympathieke uitstraling.”
Betrokkenheid
“Met Sailun Tyre gaan wij ervoor zorgen, dat Kiran zich financieel zorgeloos kan voorbereiden op de Spelen. Want als het met Kiran goed gaat, dan gaat het ook met Sailun Tyre goed.” Van ‘t Hofs betrokkenheid bij de windsurfsport zie je ook terug in de ludieke wijze waarop hij en Badloe hun samenwerking hebben bezegeld: op zee voor de kust van Scheveningen, allebei op een windsurfplank.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.