Twen-Tyre sluit deuren

Twen-Tyre in Almelo is genoodzaakt zijn deuren te gaan sluiten na tegenvallende resultaten in een zéér competitieve markt. Dit meldt eigenaar TTI Tyre Trading.
Van Aalderen
Begin 2017 stapte TTI Tyre Trading International in het bedrijf Van Aalderen Twen-Tyre BV, nadat de huisbankier van het bedrijf had besloten om alles op ‘hold’ te zetten. Samen met de eigenaar van Twen-Tyre en TTI waren er plannen ontwikkeld om het bedrijf weer vlot te trekken.
Reorganisatie
In eerste instantie leek het goed te lukken, aldus TTI: “Maar de flow stagneerde en zette niet door. Een extra reorganisatie was nodig in 2018, waarna het bedrijf in stabieler vaarwater terecht kwam. In 2019 waren de ontwikkelingen niet ongunstig, maar uiteindelijk kwam Twen-Tyre toch weer in de rode cijfers terecht. De verwachte groei werd niet doorgezet en marges bleven onder druk staan door de zeer competitieve markt.”
Er is gezocht naar partners om Twen-Tyre commercieel verder vlot te trekken. “Helaas is dat op niets uitgelopen”, aldus TTI. “Daarop is besloten om het bedrijf te gaan sluiten.” De stakingsdatum van Twen-Tyre staat gepland in maart. De voorraad zal tegen die tijd uitverkocht worden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.