Profile vernieuwt organisatie

Profile vernieuwt organisatie

Profile International gaat haar directie vernieuwen en opent een aantal nieuwe vestigingen. Dit laat de auto-onderhoud en bandenketen weten.
Directie
Momenteel wordt de directie gevoerd door Dirk Lambrechts, bijgestaan door het managementteam. Matthijs Verhaar, voormalig Directeur Business, verlaat Profile op korte termijn en er zal een Commercieel Directeur worden aangesteld.
Ook groeit Profile met nieuwe vestigingen. Op dit moment zijn dit er 159 in Nederland en 65 in België. Vanaf deze zomer komen er nieuwe vestigingen in de Belgische plaatsen Laarne, Steenokkerzeel, Verviers en Eupen In Nederland komen er nieuwe vestigingen in Naarden en Den Haag.
Veranderingen
Profile bestaat sinds 1989. Met nieuwe vestigingen, directiewissel en focus op mobiliteitstrends wordt een nieuwe periode ingeluid. Met deze aanpassingen in haar organisatie wil Profile inspelen op de veranderende mobiliteit. Hiervoor wordt ingezet op trends als de opkomst van de deeleconomie, de rol van thuiswerken op mobiliteitsbehoefte, de elektrificatie van auto’s, de kansen voor connected cars en duurzaamheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.