Heuver opent nieuwe landenwebsites

Heuver opent nieuwe landenwebsites

Door de splitsing van de website in meerdere exclusieve landenextensies plus een vernieuwde site en webshop wil Heuver Bandengroothandel de digitale voorsprong vergroten. Nu heeft Heuver specifieke domein-extensies voor Duitsland, Frankrijk en Nederland in handen. Hierdoor worden vindbaarheid, toegankelijkheid en gebruiksgemak sterk vergroot, aldus Heuvwer. “Tegelijkertijd wordt de webshop gebruiksvriendelijker, onder andere met gepersonaliseerde aanbiedingen.”
Reden voor het openen van de verschillende landensite is de toename van het aantal bezoekers en het aantal bestellingen via de webshop. Als onderdeel van de strategische beslissing om het aantal online bestellingen verder uit te bouwen wordt de bestaande site heuver.com nu zodanig opgesplitst, dat gebruikers in deze landen rechtstreeks op heuver.nl, heuver.de of heuver.fr hun betreffende informatie kunnen vinden.
Volgens directeur Bertus Heuver speelt het bedrijf in de eredivisie van de branche en wil in de top meedraaien. “De shop is gebruiksvriendelijker geworden, waarbij de banden die men zoekt nog gemakkelijker te vinden zijn. Aanbiedingen worden gepersonaliseerd op basis van eerder bestelgedrag en klantprofiel om zo een aantrekkelijke actie aan te bieden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.