2015: omzet Heuver Bandengroothandel groeit 18%

2015: omzet Heuver Bandengroothandel groeit 18%

Bertus HeuverIn 2015 zag Heuver Bandengroothandel in Hardenberg haar omzet met 18% groeien ten opzichte van het voorgaande jaar. Hiermee zegt het bedrijf de positieve resultaten van de afgelopen jaren een prima vervolg te hebben gegeven.

Aeolus en Barkley
Als belangrijke redenen noemt Heuver de positieve ontwikkeling van de truckafdeling en de wijze hoe de agrarische sector het nieuwe merk Barkley oppakte. Directeur Bertus Heuver: “Van de merken droegen Aeolus en het nieuwe Barkley sterk bij aan het resultaat.”
Ook via het online kanaal haalde Heuver een groei, en wel van 14%. Voor haar nieuwe app registreerde Heuver meer dan 2.000 nieuwe gebruikers.

Centrale magazijn
Volgens Heuver verlieten in één kwartaal meer banden ons centrale magazijn dan ooit tevoren: “In 2015 vergrootten we de capaciteit van het magazijn in Bayreuth (D) met 35% en openden we het magazijn in Saint Quentin Fallavier bij Lyon (Frankrijk).

De bandengroothandel investeerde net als in 2014 extra in vakkundig personeel en spreekt zijn vertrouwen uit voor 2016. Heuver: “Wij zien 2016, het jaar van ons 50-jarig jubileum, vol vertrouwen tegemoet en blijven investeren in mensen evenals slimme systemen om onze service te optimaliseren.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.