Autobedrijf Poll opent Profile in Hilversum en Naarden

Autobedrijf Poll opent Profile in Hilversum en Naarden

Ford-dealer Poll van ondernemer Koos Poll heeft haar vestigingen in Naarden en Hilversum uitgebreid met Profile. Dit laat Profile International weten.
Uitbreiding
Zowel in Hilversum als ook in Naarden zijn de vestigingen verbouwd voor de uitbreiding met Profile. Het autobedrijf bestaat al 84 jaar. De huidige eigenaar Koos Poll is de derde generatie. Met de komst van Profile kan het bedrijf nu ook een complete bandenservice en auto-onderhoud bieden. Profile-directeur Marketing Paul van den Acker zegt blij te zijn met de schaalvergroting in deze regio: “Dit is een mooie kans om bestaande en nieuwe klanten van Poll kennis te laten maken met ons gemak en de transparante werkwijze op het gebied van auto-onderhoud.”
Verbouwd
Voor de toevoeging van Profile is de bestaande vestiging in Hilversum uitgebreid. Hiermee is de vestiging in Hilversum aan de Vreelandseweg 3 (ringweg) ruim 1,5 keer groter en alles is van glas, dus een stuk lichter. De bestaande werkplaatsvestiging in Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 17A bestaat sinds 2016 en is een compleet opgeknapte vestiging. Met de uitbreiding van Hilversum was Naarden een logische stap.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.