Profile Tyrecenter lanceert FleetcheckPlus

Profile Tyrecenter lanceert FleetcheckPlus

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg (15 t/m 17 maart) lanceert Profile Tyrecenter FleetcheckPlus, dat deel uitmaakt van een nieuw besparingsmenu.

Wagenparkcontrole
Het besparingsprogramma omvat een nieuw pakket diensten om te besparen op brandstof- én bandenkosten en op de kosten door stilstand. Het onderdeel FleetcheckPlus behelst een uitgebreide vorm van periodieke wagenparkcontrole met een aantal nieuwe bandenservices op het gebied van uitlijning, slijtage en bandenspanning. Volgens Profile Tyrecenter kunnen de besparingen oplopen tot ruim 1.800 euro per voertuig: “Daarnaast helpt het nieuwe programma bij het voldoen aan de steeds zwaarder wordende milieueisen.”

Menu
Het nieuwe programma omvat een besparingsmenu dat helpt de besparing op brandstof en banden, en het verminderen we hun stilstand, gestructureerd aan te pakken. In het menu kunnen transporteurs zelf hun keuzes maken.
Volgens René van Maasakkers, directeur Profile Tyrecenter Truck Europe, kan een brandstofbesparing van 1,5 tot 4,5% gerealiseerd worden op de brandstofkosten: “Tel daar een bandenbesparing van gemiddeld 11 tot 30% bij en de jaarlijkse besparing kan oplopen tot duizenden euro’s.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.