Nieuwe vestiging Kwik-Fit in Breda

Nieuwe vestiging Kwik-Fit in Breda

Kwik-Fit Breda
Kwik-Fit Breda

Zaterdag 23 februari zal de nieuwe vestiging van Kwik-Fit aan de Ettensebaan 23 in Breda feestelijk worden geopend.
Aanwezig bij deze opening is ook de T4 racetruck van het Hamer Dakar Team. Deze is afgelopen week terug gekomen vanuit Chili waar hij heeft meegedaan aan de Dakar rally editie 2013.
De nieuwe Kwik-Fit vestiging is volledig ingericht door Hamer en Stokvis Equipment met 2-koloms-, 4-koloms- en schaarhefbruggen, en wielservice-, remmentest- en emissietestapparatuur. Verder zijn hier de olie-,lucht en uitlaatgasafzuiging installaties nieuw geïnstalleerd en is hier voor het eerst in Nederland een installatie van volledig aluminium leidingwerk geplaatst die is gecertificeerd door Kiwa.
“De kwaliteit van organisatie, producten en uitvoering heeft samen met de scherpe prijsstelling de doorslag gegeven om Hamer-Stokvis in te schakelen voor dit project” aldus Marcel Marsman, Equipment & Tools Manager, Kwik-Fit Nederland B.V. “Door de eenduidige kleurstelling van alle werkplaats equipment in de huiskleuren geel/blauw, is in Breda een professionele uitstraling gerealiseerd waarin het prettig en efficiënt werken is.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.