Nieuwe managers op Sales bij Kwik-Fit Fleet

Nieuwe managers op Sales bij Kwik-Fit Fleet

Kwik-Fit Fleet heeft Menno Kuipers aangesteld als Manager Corporate Sales en Willem van den Brink als Fleet Sales Support Medewerker. Menno Kuipers is met ingang van 1 juni in zijn nieuwe functie Manager Corporate Sales verantwoordelijk voor de volledige fleet sales activiteiten van de buitendienst. Hij richt zich op de ontwikkeling en afzet binnen zowel de lease & fleet markt als de verzekeringsmarkt. Kuipers is op 1 februari 2009 in dienst getreden bij Kwik-Fit in de functie van Sales Manager Insurance Market. Daarvoor was hij werkzaam in zowel de verzekerings- als leasebranche onder andere bij Centraal Beheer Achmea en LeasePlan Nederland.
Willem van den Brink wordt als Fleet Sales Support Medewerker zowel intern als extern het centrale aanspreekpunt voor Kwik-Fit Fleet. Ook is hij verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst en zal hij zorg dragen voor de klantendata, rapportages en handhaving van gemaakte klantafspraken. Van den Brink was voorheen Technisch Beheerder bij autoleasemaatschappij Arval.
Volgens Kwik-Fit maakt het bedrijfsonderdeel Fleet, dat zich richt op de zakelijke markt, een “sterke ontwikkeling door”, zowel in de afzet van fast-fit als in de autoruitservice in de lease- en verzekeringsmarkt. Deze aanhoudende groei is aanleiding om de nieuwe medewerkers aan te stellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.