Nieuw Kumho Tire R&D Center

Nieuw Kumho Tire R&D Center

Kumho RDOp 2 september opent Kumho haar nieuwe Kumho R&D Center in Seoul. De bandenproducent begint hiervoor met het zoeken naar de juiste mensen en apparatuur. Dit meldt importeur Van Klei’s Banden Import bv.
Reputatie
De opening werd verricht door CEO Kim Chang-Kyu. Doel van het nieuwe R&D Center is om de reputatie van Kumho te waarborgen. Het nieuwe R&D Center heeft een oppervlakte van 34,873 m2, waarvan 22,823 m2 is bebouwd. Het complex bestaat uit een onderzoeksgebouwen een apart testcomplex. Er gaan circa 600 hoogopgeleide medewerkers werken.
De opening past in Kumho’s groeivisie. Het centrum moet gaan fungeren als centraal kenniscentrum van het wereldwijde Kumho R&D netwerk met centra in de Akron (VS), Frankfurt (Duitsland) en Tianjin (China).
Yongin city
Yongin city, waar het R&D Center is gehuisvest, is een automotive industrieel gebied waar ook de R&B centers van onder meer Hyundai KIA Motors, Renault Samsung en Hyundai Mobis zijn gevestigd. Ook liggern hier de Everland Speedway en het F1 racecircuit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.