Michelin heeft beste reputatie in Frankrijk

Michelin heeft beste reputatie in Frankrijk

Michelin logoVoor het derde achtereenvolgende jaar heeft het Reputation Institute Michelin uitgeroepen als bedrijf in Frankrijk met de beste reputatie. Wereldwijd eindigde de bandenproducent op de 13e plaats.

Reputatie instituut
Het Reputation Institute beoordeelt bedrijven wereldwijd op basis van hun reputatie. De resultaten worden gebruikt om jaarlijks een ranglijst uit te brengen. Buiten Franrijk is Michelin ook het merk met de beste reputatie in de Verenigde Staten, China, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Volgens Michelin zien de stakeholders de bandenproducent als een bedrijf dat ze kunnen vertrouwen: “Dat maakt dat we verder willen blijven innoveren en dat we onze verantwoordelijkheid naar de samenleving willen laten zien in alles wat we doen.”

Research & Development
Volgens Claire Dorland-Clauzel, Directeur Duurzame Ontwikkeling, investeert Michelin elk jaar 720 miljoen euro in R&D. Inmiddels telt het bedrijf ruim 6.000 onderzoekers, onderzoekspartners en samenwerkende organisaties om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.