Michelin ‘America’s Best Employers’ 2017

Michelin ‘America’s Best Employers’ 2017

Het Forbes Magazine heeft Michelin Group aangewezen als ‘America’s Best Employers’ voor het jaar 2017. Het bedrijf eindigde als eerste in de categorie ‘Automotive Industry’ en 34e in de algehele uitslag van de in totaal 500 grote werkgevers.

Ontplooien
Volgens Michelin benadrukt deze verkiezing het bouwen van een cultuur waarbij alle werknemers zich kunnen ontplooien om alle verschillende klanten te kunnen helpen. “Bij Michelin stellen we onze medewerkers en klanten op de eerste plaats”, aldus David Stafford (VP Human Resources Michelin). “We helpen onze mensen vooruit. Onze medewerkers zijn vastberaden om goede banden te maken en diensten te bieden die de mobiliteit van onze klanten verder helpen.”

Forbes
Voor de verkiezing vroeg Forbes meer dan 30,000 werknemers van grote bedrijven in de Verenigde Staten hoe groot de kans is dat ze hun werkgever zouden aanbevelen bij iemand anders. Op basis van deze resultaten werd de lijst met ‘America’s Best Employers’ samengesteld. Dit jaar omvat de lijst 500 werkgevers uit 25 verschillende branches.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.