Mark Thys nieuwe General Manager Goodyear Dunlop Tires Benelux

Mark Thys nieuwe General Manager Goodyear Dunlop Tires Benelux

Mark ThysMark Thys volgt Paul Joosten op als General Manager Goodyear Dunlop Tires Benelux. Paul Joosten gaat binnen het Europese hoofdkantoor van start als Vice President Western Europe.
Mark Thys startte zijn loopbaan bij Goodyear Dunlop in 1999. Hij bouwde een uitgebreide expertise op in retail, finance en marketing, zowel binnen de Benelux-organisatie als binnen het Europees hoofdkantoor in Diegem (B). Vervolgens specialiseerde hij zich in het optimaliseren van de verkoopprocessen en klantensystemen binnen EMEA (Europe, Middle East & Africa).
Als General Manager Manager Goodyear Dunlop Tires Benelux zal Thys vooral focussen op de snelveranderende bandenmarkt en de bijhorende Benelux-uitdagingen.
Voormalig General Manager Paul Joosten bouwde de afgelopen jaren een sterke klantgerichte Benelux-organisatie uit. Als Vice President Western Europe zal hij zich in de eerste plaats focussen op het verder uitbouwen van een sterke klantgerichte organisatie binnen België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Italië en Griekenland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.