Goodyear produceert Mickey Thompson Tyres binnenshuis
(Foto: Goodyear)

Goodyear produceert Mickey Thompson Tyres binnenshuis

Goodyear produceert nu in Ohio de voorste Mickey Thompson ET-banden. Het merk produceert de banden in Akron, waar het innovatiecentrum gevestigd is.

“Tijdens het integratieproces zijn onze teams toegewijd blijven samenwerken. Dit is een goed voorbeeld van hoe snel en efficiënt onze motorsportgroepen in staat waren om samen te werken. Daarnaast laat het zien dat we gebruik kunnen maken van de productiecapaciteit van Goodyear”, vertelt Dominick Wycoff, president van Mickey Thompson Tyres, in een persbericht. De productie van de nieuwe Mickey Thompson-band betekent veel voor de bandenmaker. Dit is namelijk de eerste Cooper-band die in een Amerikaanse Goodyear-fabriek wordt geproduceerd.

“Goodyear en Mickey Thompson hebben elk een monumentale rol gespeeld in de geschiedenis van dragracen”, stelt Stu Grant, directeur racebanden bij het bandenmerk. “We hebben als gecombineerde organisatie meer dan honderd jaar gecombineerde ervaring in de sport. Daarom zijn we verheugd om die innovatieve productontwikkeling voort te zetten, terwijl we kijken naar de toekomst van dragracen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.