KwikFit Oss ‘beste vestiging’ van het land

KwikFit Oss ‘beste vestiging’ van het land

KwikFit Oss is uitgeroepen tot de beste KwikFit-vestiging van 2017. De klanten van deze KwikFit-vestiging geven gemiddeld een 9 als gevraagd wordt naar hun tevredenheid en dat is de hoogste score van Nederland.
Klanttevredenheid
Op de tweede plek staat net als vorig jaar en met een miniem verschil ten opzichte van de winnaar, de vestiging in Nijmegen met ook een 9 als gemiddeld klantcijfer. Op de derde plek staat KwikFit in Bussum met gemiddeld een 8,9. Uit het klanttevredenheidsonderzoek onder ruim 90.000 klanten blijkt verder dat een bezoek aan een KwikFit-vestiging wordt beoordeeld met gemiddeld een 8,5. Volgens KwikFit stijgt het landelijke gemiddelde klantcijfer voor alle KwikFit-vestigingen elk jaar consequent met een tiende punt.
Prijs
De prijs werd uitgereikt in de KwikFit-vestiging in Oss door Peter Wierikx, Sales Director van KwikFit: “Het is fantastisch om te zien hoe het team van filiaalmanager Mohamed Bounessah zich met volledige toewijding inzet voor onze klanten. Met het hoogste gemiddelde eindcijfer ooit is het dan ook niet meer dan terecht dat KwikFit Oss zich een jaar lang de beste vestiging van het land mag noemen.”
Traditiegetrouw strijden alle KwikFit–vestigingen in het land elk jaar om de titel ‘Beste KwikFit-vestiging van Nederland’. Klanten kunnen via een enquête hun mening geven over onder meer klantvriendelijkheid, wachttijd, kwaliteit en de prijs van de uitgevoerde werkzaamheden en of ze een bezoek aan de desbetreffende KwikFit-vestiging zouden aanbevelen aan hun vrienden, familie en kennissen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.