Profile DBS opent nieuwe vestiging in Bergen op Zoom 

Profile Car & Tyreservice DBS opent op 1 januari 2021 een nieuwe vestiging aan de Kruisakkers 1 in Bergen op Zoom. Dit laat de banden- en onderhoudsketen weten.
Profile Pro
Profile Bergen op Zoom biedt services zoals truck, landbouw, industrie en personenwagenbanden. Het bedrijf zal medio januari overgaan naar een Profile ‘Pro‘ vestiging. Banden, onderhoud, APK en reparaties volgen snel. Moederbedrijf Profile DBS is 32 jaar actief en bestaat uit negen vestigingen in Zuid-Holland en een bandengroothandel en bandenvernieuwingsbedrijf in Utrecht. Met de opening in Bergen op Zoom zegt directeur Johan van Dijk door de gunstige ligging onder meer pechservice te kunnen verlenen tussen Rotterdam en de havens van Antwerpen: “Bergen op Zoom is een mooie aanvulling op Profile DBS Etten-Leur en Profile DBS Moerdijk.”
13 vestigingen
Alle vestigingen bieden allround service, aldus Van Dijk: “Veelzijdigheid is niet het enige waarmee Profile DBS zich onderscheidt. Onze relaties kunnen straks bij dertien vestigingen terecht die samen beschikken over 26 mobiele service units. We leveren professionele en snelle service in een relatief groot gebied. Door deze samenwerking kunnen we nog meer inspelen op de behoeften van onze klanten.”

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.