Kumho rolt Platinum Club uit in Europa

Kumho rolt Platinum Club uit in Europa

Kumho Platinum ClubKumho Tire Europe gaat haar dealerprogramma Platinum Club uitrollen in Europa. Dit zeiden Algemeen Directeur Kim Yong-Sung en Verkoopdirecteur Thomas Schlich in een interview met Neue Reifenzeitung.
Dealer programma
Volgens beiden is het nu de juiste tijd om het deal;erprorgamma in Duitsland uit te rollen. In 2011 waren hiervoor ook al plannen, maar deze werden toen afgeblazen. In Groot-Brittannië en Italië draaien er sinds enkele jaren al pilots; in Groot-Brittannië telt het netwerk nu 400 bandenverkopers en in Italë 300. Met Duitsland als eerste wil Kumho nu ook andere Europese markten betreden.
Shop-in-shop
Het concept behelst een shop in shop vestiging complete met banden en promotiemateriaal. De dealers ontvangen een trainingsprogramma en ondersteuning bij promotie. Zij ontvangen goede inkoopcondities, een certificaat als officieel dealer en worden vermeld op Kumho’s website.
Volgens Neue Reifenzeitung zijn er in Duitsland inmiddels 30 inschrijvingen. Volgens jaar wil men hier 50 aan toevoegen. In 2017 moet het Duitse netwerk 300 dealers tellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.