Kumho bandenleverancier China Touring Car Championship

Kumho bandenleverancier China Touring Car Championship

China Touring Car Championship
China Touring Car Championship

Kumho is de komende 3 jaar sponsor en officiële bandenleverancier van de China Touring Car Championship (CTCC). Hiertoe heeft de bandenleverancier een driejarig contract gesloten.
De eerste race van het kampioenschap in het seizoen 2013 zal op 12 mei worden verreden op het Zhuhai International Circuit. De CTCC wordt ondersteund door de FIA and de FASC (Federation of Automobile Sports of the People’s Republic of China). De races trekken meer dan 10,000 toeschouwers. De Chinese staatstelevisie heeft de exclusieve rechten om de races uit te zenden.
Kumho is geselecteerd als officiele bandenleverancier voor de periode 2013-2015 en heeft daarmee de andere twee andere gegadigden Yokohama en Michelin verslagen. “Door dit partnershap met CTCC kan Kumho haar reputatie in China versterken”, Aldus Hyung Woo Kim, marketing manager bij Kumho Tires China. “We zullen de CTCC actief inzetten voor de promotie van ons merk. Hiermee kunnen we nu goed onze technologische mogelijkheden en passie voor de motorsport laten zien.”
De deelnemende automerken aan de CTCC zijn onder meer Beijing Hyundai, Haima Guangzhou Toyota Motor, Shanghai Volkswagen, Changan Ford, DYK, Shangai GM, Honda and Dongfeng Peugeot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.