Kumho levert banden voor Seat Ibiza

Kumho levert banden voor Seat Ibiza

De nieuwe Seat Ibiza wordt standaard geleverd op de Kumho’s Ecowing ES31 185/65R15 88H. Dit laat importeur De Klok Banden weten. Al eerder werden banden van Kumho aan de VW Group geleverd voor eerste montage op de Volkswagen Polo.
Milieuvriendelijk
De milieuvriendelijke Ecowing ES31 werd ontwikkeld voor de Seat Ibiza en Volkswagen Polo, die beide hetzelfde onderstel gebruiken. De band is ontwikkeld als milieuvriendelijke zomerband voor de Europese markt. De Ecowing ES31 is ontworpen om o.a. de uitstoot van kooldioxide te verminderen. De verminderde rolweerstand van de band minimaliseert het energie verlies. Met zijn vernieuwde loopvlak en nieuw compound draagt dat bij aan evenwichtige rijprestaties zoals een lage rolweerstand, een laag geluidsniveau en een hoog kilometrage.
Productie
De productie van de Ibiza zal gaan plaatsvinden in de productiefaciliteit van Seat in Martorell, Spanje, ongeveer 30 kilometer van Barcelona. Het model zal in heel Europa worden verkocht. De Ecowing ES31 wordt geproduceerd door Kumho’s fabriek in Gokseong in Zuid-Korea.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.