Bridgestone Enliten-technology op Volkswagen ID.3

Bridgestone Enliten-technology op Volkswagen ID.3

De nieuwe elektrische Volkswagen ID.3 wordt voortaan uitgerust met Bridgestone‘s Enliten lichtgewicht bandentechnologie. Dit is het resultaat van een langlopend partnership van de bandenfabrikant met de Duitse autofabrikant.
Turanza Eco
De Enliten-technologie vermindert de rolweerstand aanzienlijk en vereist minder grondstoffen voor de productie. Bridgestone past ze voor het eerst toe op Turanza Eco banden die speciaal zijn ontworpen voor de ID.3.
Brisdgestone heeft de Turanze band speciaal ontwikkeld voor Volkswagen ID 3 omdat dit model voldeed aan de eisen van hoge prestaties op zowel natte als droge wegen, het goede remvermogen en een lange levensduur, maar vooral de zeer lage rolweerstand. Deze laatste factor heeft een aanzienlijke invloed op het brandstofverbruik en, in het geval van een 100% elektrische auto zoals de ID.3, op de autonomie van de batterij.
Maten
Turanza Eco-banden met Enliten-technology zijn verkrijgbaar op de Volkswagen ID.3 in de maten 18, 19 en 20 inch. De 19- en 20-inch banden zijn uitgerust met de B-Seal technologie, die bij een lek in het loopvlak voor tijdelijke luchtretentie zorgt, zodat men kan blijven rijden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.