ISO certificeringen voor Erno Sloot Velgenherstel en Sloot Autogroep

ISO certificeringen voor Erno Sloot Velgenherstel en Sloot Autogroep

Erno Sloot Velgenherstel en Sloot Autogroep in Zundert hebben per 1 februari 2020 de ISO certificeringen 9001, 14001 en 45001 behaald. Dit laat het bedrijf weten.
Kwaliteit
Met het ISO-9001 certificaat belooft Erno Sloot Velgenherstel 100% fabrieksoriginele kwaliteit te leveren. Het bedrijf zorgt B2B voor totaal ontzorging als het gaat over het (CNC-) herstellen en omkleuren van alle modellen en merken velgen.
Erno Sloot zegt daarnaast het ISO-14001 certificaat te hebben behaald vanwege de groene besparingen: “Doordat we enorm veel velgen kunnen herstellen die anders vervangen zouden moeten worden zorgen we al voor een groene besparing op grondstoffen, fabricage en transport van nieuwe velgen.” ISO-14001 geeft daarnaast aan dat binnen het bedrijf ook alles op orde is wat betreft het beheersen en verkleinen van de milieurisico’s.
Veilig
ISO-45001 laat bovendien zien dat beide bedrijven een veilige en gezonde werkomgeving bieden en op die manier bijdragen aan het welzijn van werknemers en werkgever. Erno Sloot Velgenherstel en Sloot Auto Groep zijn Bovag gecertificeerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.