Hankook ontvangt veiligheidscertificaat Koreaanse Ministerie

Hankook ontvangt veiligheidscertificaat Koreaanse Ministerie

De Hankook Technodome, het onderzoek- en ontwikkelingscentrum van de bandenmaker, is onderscheiden als een van de meest uitmuntende laboratoria op het gebied van veiligheidsmanagement. Dit meldt Hankook.
Criteria
Het Ministerie van Wetenschappen en Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) van Korea geeft deze onderscheiding alleen aan laboratoria die door beroemde deskundigen op strikte wetenschappelijke criteria zijn onderzocht. Hankook is de eerste bandenmaker in Korea die dit certificaat krijgt. Het is ook de eerste keer dat een bedrijf dat banden produceert dit certificaat in Korea ontvangt. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan laboratoria die succesvol een onderzoek hebben doorstaan door deskundigen die toonaangevende experts in het vakgebied zijn. Het certificeringsprogramma heeft als doel de vaardigheden op het gebied van veiligheidsmanagement van wetenschaps- en technologielaboratoria van onderzoeksinstellingen te versterken, en ook een standaardmodel voor veiligheidsmanagement van laboratoria te identificeren en bevorderen.
Onderzoek
In de Hankook Technodome vindt onderzoek plaats naar onder meer de veiligheidssystemen en de kennis van de aangewezen veiligheidsfunctionarissen op deze gebieden. De Hankook technodome is geopend in 2016 als een milieuvriendelijk, hightech onderzoek- en ontwikkelingscentrum. Het complex heeft een oppervlakte van 96.328 vierkante meter, verdeeld over totaal zeven verdiepingen. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.