Hoofdkantoor Apollo Vredestein naar Amsterdam

Hoofdkantoor Apollo Vredestein naar Amsterdam

Apollo Vredestein heeft in het gebouw Apollo in Amsterdam Zuidoost een kantoorruimte gehuurd van 1.543 m2. Dit meldt Vastgoedmarkt.nl.
Internationale groei
Voorafgaand aan de komst liet verhuurder Icon Real Estate het entreegebied restylen en verbouwen onder architectuur van Copare. Al eerder dit jaar meldde dagblad Tubantia dat Apollo Vredestein haar Nederlandse hoofdkantoor zou gaan verhuizen naar Amsterdam Zuidoost, nabij de Arena. Het dagblad meldde daarbij dat het de bedoeling is dat een deel van de directie en de staf in september intrek nemen in dit nieuwe hoofdkantoor. Als reden voor de verhuizing noemt men de internationale groei van het bedrijf, de nabijheid van Schiphol en de verwachting dat vacatures voor hogere functies in de Randstad beter in te vullen zijn.
30 mensen
Op termijn zal het hoofdkantoor worden bemand door zo’n 30 mensen in de top van de bandenproducent. De verhuizing van de top zal geen gevolgen hebben voor de productieactiviteiten in Enschede.
Het nieuwe hoofdkantoor in gebouw Apollo ligt aan de Herikerbergweg 1-35 in Amsterdam Zuidoost.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. T. van Prooijen

    Als nabestaande van dhr. J. van Prooijen krijg ik mijn pensioen van Aegon, deelnemer 0088403013. Mijn zorgverzekeraar is CZ waarbij in de afgelopen jaren ook een korting op de zorgkosten werd verleend op grond van een collectieve verzekering. Hiermee is door CZ gestopt en werd ik verwezen naar vredestein apollo voor het benodigde nummer zodatik weer gebruik kan maken van deze korting.
    Met mijn dank, T.van Prooijen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.