Heuver aanwezig op agrarische beurs Sima 2015

Heuver aanwezig op agrarische beurs Sima 2015

Profile Tyrecenter HeuverHeuver Bandengroothandel is dit jaar weer aanwezig is op Sima 2015, de internationale agrarische beurs die plaatsvindt van 22 tot en met 26 februari in Parijs.
Nieuw magazijn Frankrijk
Voor Heuver is de beurs een uitstekende kans om de nieuwste agrarische banden te tonen. Ook kunnen de bezoekers kennis maken met de Heuver-mensen, die voor de Franse markt werken. Begin 2015 gaat Heuver investeren in een eigen magazijn in Lyon, om de klanten in Frankrijk optimaal te kunnen bedienen.
Sima enorm belangrijk
Volgens directeur blijkt uit de stijging van de bezoekersaantallen van de afgelopen edities het grote belang van de Sima: “Voor ons is het bezoekersprofiel erg belangrijk. Op Sima 2013 was 70% landbouwer; dat zijn ruim 170.000 bezoekers. Die vertellen we graag wat wij vanuit onze internationale positie voor hen kunnen betekenen. Maar ook het aantal exposanten – 1.700 uit 42 landen in 2013 – zegt veel over de kracht van de beurs.”
Voor Heuver is de landbouwsector één van de pijlers van de groothandel. In Parijs is er speciale aandacht voor Heuvers’ eigen importmerken, zoals Aeolus, Altura en Barkley.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.