Trelleborg lanceert Tire Book app

Trelleborg lanceert Tire Book app

TrelleborgTrelleborg, producent van landbouw en industriebanden, komt met een Tire Book app, de digitale versie van zijn technische catalogus voor gebruik op iOS- en Android smartphones.
Technisch advies
De app is momenteel al verkrijgbaar voor iOS- en Android tablets. Hij wordt aangeboden in vijf talen en biedt gebruikers toegang tot het technische advies van Trelleborg. Volgens Trelleborg krijgen landbouwers met de app inzicht in het uitgebreide assortiment banden en oplossingen van de fabrikant.
Aanbod banden
De intuïtieve app toont het aanbod banden van Trelleborg voor landbouwvoertuigen, agro-industriële voertuigen, trailers, lichte bedrijfsvoertuigen en voertuigen voor de bosbouw – inclusief informatie over de geschiktheid van ieder assortiment voor meerdere toepassingen. De gebruiker vindt er ook informatie over de optimale bandenspanning in functie van specifieke toepassingen, belastingen en snelheden en uitgebreid praktisch advies over het onderhoud, de opslag en het gebruik van banden.
Trelleborg werkt momenteel ook aan extra versies in nieuwe talen naast de vijf die intussen al beschikbaar zijn. Het digitale aanbod van Trelleborg bestaat verder uit de Dealer Locator, Load Calculator, aTtraction, Tire Efficiency en Tire iBrochure apps..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.