Hankook opent Technodome onderzoeks- en ontwikkelingscentrum

Hankook opent Technodome onderzoeks- en ontwikkelingscentrum

Hankook Tire heeft het nieuwe Technodome geopend, haar nieuwe centrale onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Daejeon, Korea.

Innovatie
Met de opening zet Hankook Tire een nieuwe stap naar technologsich leiderschap in de automobielindustrie. Het Hankook Technodome staat voor het streven naar innovatie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Dit wordt gerealiseerd door een optimale onderzoeksomgeving en het implementeren van de “proactieve” bedrijfscultuur van Hankook Tire op het gebied van innovatie in werkprocessen. Het Technodome maakt deel uit van de wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsinfrastructuur van het bedrijf.

Investering
Met de bouw van het Hankook Technodome ging een totale investering gemoeid van KRW 266,4 miljard (ca. 220 miljoen Euro). Het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum heeft een totaal vloeroppervlak van 96.328 m2, met een onderzoeks- en ontwikkelingsgebouw van 6 verdiepingen en een woongebouw van 8 verdiepingen met daarin accommodaties voor het personeel, inclusief een fitnesscentrum, medische klinieken, cafés en kinderopvang.

Met het Technodome is Hankook beter in staat in te spelen op de snelle veranderingen binnen de automobielwereld met de komst van nieuwe technologieën, zoals elektrische en zelfrijdende auto’s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.