Lanxess sluit alliantie met Hankook Tire

Lanxess sluit alliantie met Hankook Tire

BandenlabelRubberfabrikant Lanxess en Hankook Tire hebben een intentieverklaring getekend voor de gezamenlijke ontwikkeling van een nieuwe technologie voor  synthetisch rubber voor high performance banden.
High performance rubber
In de samenwerking zullen de beide bedrijven gezamenlijk een nieuw rubber ontwikkelen voor high performance synthetisch rubbertoepassingen en voor applicaties die de prestaties van de banden zullen verbeteren.
Lanxess en Hankook Tire hebben al een partnership sinds 2008, gericht op het leveren van butadieen rubbersoorten voor high performance banden. Het nieuwe partnerschap zal naar verwachting de banden tussen beide bedrijven verder versterken.
Bandenlabel
Een aanleiding voor de alliantie is de groeiende markt naar high performance banden. Belangrijke reden hiervoor is volgens Lanxess de komst van de bandnelabels in Zuid Korea, Europa en Japan. Ook in andere delen van de wereld wordt er gewerkt aan een bandenlabel. “Sindsdien groeit de vraag naar high performane synthetische rubbers in de wereld”, aldus Lanxess.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.