Hankook breidt levering OE banden aan Schmitz Cargobull uit

Hankook breidt levering OE banden aan Schmitz Cargobull uit

Tijdens de 66e IAA voor bedrijfswagens zijn Hankook en trailerproducent Schmitz Cargobull AG overeengekomen dat zij de samenwerking versneld gaan uitbreiden.

Samenwerking
Dit betreft de uitbreiding van bestaande leveringscontracten in het eerste montage-segment, evenals de strategische samenwerking ten aanzien van bedrijfswagenparken op Europees niveau. Daarnaast zal via het Schmitz Cargobull Service Partner-netwerk en de gezamenlijke servicepartner Pneunet een samenwerkingsverband voor de ontwikkeling van reserve onderdelen voor de Hankook trailerbanden worden opgezet.

Service verlening
Hankook heeft sinds 2013 de trailermodellen van Schmitz Cargobull voorzien van banden en biedt als eerste montage-leverancier op dit moment 11 verschillende maten aan. Sinds het begin van 2015 werken beide bedrijven samen op het gebied van volledige service verlening en richten zich daarbij vooral op de Europese markt.

Hankook levert Schmitz Cargobull AG haar complete lijn aan ultramoderne trailerbanden voor eerste montage. Deze zijn aangepast aan de Europese omstandigheden en omvatten de Hankook-series e-cube MAX en SmartWork..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.