Hankook op 2021 Tune-It Safe! Campagnevoertuig

Hankook steunt het “Tune-it Safe! initiatief als officiële partner en belangrijkste sponsor. Het campagnevoertuig van deze campagne voor veilige en legale tuning is een als politieauto ontworpen BMW 850i xDrive Coupé.
BMW Welt
Het campagnevoertuig wordt in de winter uitgerust met Hankook i*cept evo 3 winterbanden in 245/35R20 W (VA) en 275/30R20 V (HA) en vanaf de lente met Hankook UHP Ventus S1 evo 3 banden in de maten 255/30 ZR21 (VA) en 295/25 ZR21 (HA). Omdat de BMW niet gepresenteerd kon worden tijdens de Essen Motor Show zal hij dit jaar bij de thuisbasis van deze sportwagen gepresenteerd worden – BMW-Welt in München.
Tune it Safe!
De Tune-it Safe! campagne zal het nieuwe jaar in gaan met steun van het Federale Ministerie van Transport en Digitale Infrastructuur (BMVI). Hankook is sinds het begin de officiële partner en oprichtend lid van het initiatief omdat banden een belangrijke rol spelen bij tuning als het om veiligheid op de weg gaat. Dit jaar zal het voertuig onthuld worden tijdens de voertuigsponsor in BMW Welt in München, omdat de Essen Motor Show niet kon doorgaan

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.