Hankook ook OE op nieuwe Mini

Hankook ook OE op nieuwe Mini

Hankook rust ook de nieuwe Mini van het modeljaar 2014 uit met zijn banden. Hiervoor is het bandenmerk door de BMW Group als eerste montage leverancier geselecteerd voor de onlangs gepresenteerde nieuwe Mini-modellen One, One D, Cooper, Cooper D en Cooper S.
BMW Group
De eerste generatie uit de BMW Group wordt sinds 2011 fabrieksmatig uitgerust met Hankook banden. Nu rijdt ook de nieuwe editie op banden van Hankook. Verschillende profielen worden af fabriek gemonteerd met geschikte maten voor de Mini. De basisuitvoering met 15-inch banden is er voor de One en Cooper en de 16-inch voor de Cooper S. Voor het eerst is er een sportieve 17-inch optioneel leverbaar. Daarnaast levert Hankook de 16- en 17-inch uitvoeringen met het Hankook Runflat System (HRS) waarbij de banden beschikken over noodloopeigenschappen.
Vierseizoens profiel
Het te leveren assortiment van Hankook werd voor de nieuwe editie van de sportieve Premium kleine auto’s aanzienlijk uitgebreid: Voor de Noord-Amerikaanse markt levert de bandenfabrikant bovendien een vierseizoensprofiel in alle maten, als 15-inch band standaard en als 16- resp. 17-inch Runflat-uitvoering.
Alle banden worden vanuit de Europese fabriek in Hongarije rechtstreeks geleverd aan de productielocaties van Mini.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.