Hankook OE op Mercedes-Benz C-Klasse

Hankook OE op Mercedes-Benz C-Klasse

Hankook OE C-Class_1_lrHankook is door Daimler AG ook voor de nieuwe editie van de Mercedes-Benz C-klasse als eerste montage leverancier geselecteerd.
High-End Ventus S1 evo2
Vanaf de marktintroductie wordt de nieuwe limousine met High-End Ventus S1 evo2 banden van 17 inch uitgerust. Voor de eerste keer wordt deze band in beide versies gebruikt, zowel de standaard als de Runflat System versie van Europese makelij. Naast goede grip op nat wegdek, een laag rolgeluid en lage rolweerstand, lag de focus tijdens de ontwikkeling van de banden allereerst op een hoog comfortniveau, met name voor de Runflat uitvoering.
Hankook Runflat System
De C-klasse is, na de Mercedes-Benz S- en E-klasse, het derde model van deze autofabrikant dat fabrieksmatig met Hankook banden wordt uitgerust. Bovendien is dit het eerste model waarop Hankook Runflat-banden (HRS – Hankook Runflat System) standaard worden gemonteerd. De nieuwe Mercedes-Benz C-klasse wordt ook van Hankook‘s Ventus S1 evo2 High-End banden in de maat 225/50 R 17 W voorzien, zowel in de standaard- als in de Runflat-uitvoering.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.