Hankook met A-label op Transport Compleet Hardenberg

Hankook met A-label op Transport Compleet Hardenberg

Hankook-e-cube-Blue-TL20_lrHankook presenteert tijdens Transport Compleet (17 t/m 19 maart) de met een A-label bekroonde e-cube Blue TL20, een nieuwe, vooral milieuvriendelijke SmartFlex trailerband met een lage rolweerstand, laag brandstofverbruik en lange levensduur.
Trailerband
De bandenfabrikant ontwikkelde de trailerband voor het transport op de lange afstand, met speciale aandacht voor duurzaamheid en voor de strengere eisen op het gebied van kostenbewustzijn en efficiency. Een nieuwe compound voor het loopvlak vermindert de rolweerstand met 8%, zodat tijdens het rijden kostbare energie wordt bespaard; hetgeen weer resulteert in een buitengewone A-label-waarde voor de bijzondere lage rolweerstand van de band. Het aanzienlijk lagere brandstofverbruik en de langere levensduur zijn belangrijke factoren op het gebied van bedrijfskosten en verminderde CO2-emissie.
SmartFlex
Hankook heeft de SmartFlex ontwikkeld met het oog op de steeds strengere eisen in de transportsector, waar just-in-time leveringen tot benchmark zijn verheven. De banden voor alle seizoenen worden gekenmerkt door de M+S markering en het “Peak Mountain Snowflake”-symbool (3PMSF) voor werkelijk goede prestaties onder winterse omstandigheden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.