Hankook genomineerd voor digitale award

Hankook genomineerd voor digitale award

Hankook heeft een eervolle vermelding gekregen in de categorie ‘Tyre Manufacture – Producer’ van de Journey to Automation Awards (J2A Awards). Dit laat de bandenproducent weten.
Automatisering
De Journey to Automation Award beloont de inzet van autobandenmerken op het gebied van automatisering en digitale transformatie. Hankook ontving de award voor het Virtual Compound Design (VCD) systeem. Dit systeem voorspelt de eigenschappen van de samenstelling van banden en vindt een optimale combinatie door middel van een analyse met kunstmatige intelligentie (AI).
Onderzoek
Het VCD-systeem is ontwikkeld om de fundering te leggen voor de ontwikkeling van banden. Hankook verzamelde verschillende gegevens van eerder onderzoek en voerde een serie analysen uit om na te gaan of deze gebruikt konden worden als ‘big data’ en of AI kon worden toegepast. Hankook is van plan om geleidelijk het AI-systeem te integreren in het ontwikkelingsproces van de rubbersamenstelling, met ingang van volgend jaar. De virtuele samenstellingstechnologie zal in 2023 afgerond zijn.
De Journey to Automation Award is georganiseerd door het vakblad European Rubber Journal (ERJ)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.