Hankook eerste montage op BMW 7-serie

Hankook eerste montage op BMW 7-serie

Hankook gaat de eerste montage banden leveren voor de nieuwe BMW 7 serie. Het gaat zowel om zomer als winterbanden.

Runflat
De nieuwe generatie limousines van de BMW-groep zal worden voorzien van de ultra-high performance zomer- en winterbanden Ventus S1 evo2 en i*cept evo van Hankook, beide in de runflat-uitvoering. De Ventus S1evo2 zal worden geleverd in de maat 245/50 R18 Y *RSC (Runflat Safety Component), en in de verschillende maten 245/45 R19 Y*RSC voor de vooras en 275/40 R19 Y*RSC voor de achteras. De ultra-high performance band, de Winter i*cept evo van Hankook, wordt geleverd in de maat 245/50 R18 H *RSC met een profiel voor koude weersomstandigheden.

Duitsland
De banden zijn ontwikkeld in het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van de onderneming in Duitsland. Ze worden vanuit de Europese fabriek van Hankook in Hongarije rechtstreeks aan BMW geleverd.

De 7 serie is het zevende model van de BMW-groep, naast de Mini, de BMW 1, 2, 3, 4 en 5 series en de X5, dat wordt voorzien van banden van Hankook. Het is de eerste keer dat de bandenfabrikant zowel de zomer- als de winterbanden als eerste montage-leverancier aan de BMW-groep levert.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.